Ga naar de inhoud

Werkkarakter

Visie

De provincie Noord-Brabant is de regio waar iedere gedreven ondernemer binnen het kleinbedrijf succesvol kan ondernemen.

Missie

Vanuit Werkkarakter help ik ZZP’ers, gevestigde en startende ondernemers binnen het kleinbedrijf in de provincie Noord-Brabant om van waarde te zijn binnen de branche waar zij actief zijn.

Doelstelling

Ik vind het interessant om te weten hoe het gaat met u als ondernemer en hoe het gaat met uw onderneming. Ik ben er voor u als luisterend oor zonder oordeel. Ik ben benieuwd naar waar u tegenaan loopt en waar u zich zorgen om maakt. Wat er goed gaat, wat er niet goed gaat, waar u kansen ziet en hoe u in actie gaat komen om kansen te verzilveren.

Mijn doelstelling is om een bijdrage te leveren aan de groei van uw onderneming. Dit doe ik door te kijken naar wat u voor ogen hebt om te bereiken met uw onderneming, of uw acties hierop afgestemd zijn en wie u bent als ondernemer.

Vindt u het waardevol om met mij in gesprek te gaan? Nodig mij dan uit door een email te sturen naar info@werkkarakter.nl of stuur mij een bericht op mijn persoonlijke LinkedInpagina: https://nl.linkedin.com/in/elyvanweert. Vrijblijvend een afspraak boeken? Klik dan op: https://calendly.com/werkkarakter/30min.